Over ons

Over ons

In 2018 is de eerste aanzet gegeven om een officieel  vereniging te worden, het vormen van een bestuur en alles wat er bij komt kijken. Dit vonden we belangrijk om definitief een gevestigde naam en locatie te krijgen voor ATF DELFZIJL.
Tot dan waren we gevestigd in een ruimte binnen een sportschool.

In 2019 kreeg de huidige vereniging steeds meer vorm en hebben we gezocht naar een andere locatie. Dit is uiteindelijk sporthal “de ringen” geworden.
Begin 2020 zijn ook de kindertrainingen gestart.
Onze doelstelling is en blijft om een laagdrempelige vereniging te zijn, zodat ieder kind en volwassene een kans heeft om te kickboksen.

Missie

ATF is de plek voor het aanleren van moderne vechtsporten binnen een veilig pedagogisch klimaat. We leveren moderne vechtsporten in de breedste zin om fysieke doeleinden te behalen en om geestelijke gezondheid te ondersteunen. Onze trainers houden jouw doel in het vizier waar door je op je eigen tempo kan ontwikkelen naar de betere versie van jezelf. Jouw nemen, geven, vallen en opstaan brengt ons samen tot een naam “Alliance Of True Fighters”

Visie

ATF wilt moderne vechtsporters stimuleren en inspireren om hun maatschappelijke positie op een positieve manier te benutten. Bij moderne vechtsport gaat het niet alleen om trappen en stoten maar is van begin tot het einde een zoektocht naar de beste versie van jezelf. Hierbij gaat het er niet om wie je bent in de ring maar wie je bent buiten de ring. We zullen altijd streven dat martial artists begrijpen dat het vechten en rolmodel zijn net zo belangrijk is.

Meld je nu aan voor 2 GRATIS proeflessen!

Download aanmeldformulier