Organisatie

Organisatie

Hoofdtrainer en medeoprichter

Even voorstellen! Dit is José Marquina. José is een gemotiveerde trainer en doet zijn werk met passie. Hij heeft ervaring in de volgende sporten:
Zwarte band judo
Blauwe band Braziliaanse ji jitsu
12 jaar MMA en kickboks ervaring

Trainer

Hallo! Mijn naam is Jacolies Jager, ik kickboks sinds mijn dertiende. Toen ik begon met de sport had ik dit ook echt nodig, kickboksen heeft mij veel dingen geleerd zoals: respect, doorzettingsvermogen en discipline.

Zelf ben ik opgeleid als verzorgende IG en maatschappelijk verzorger. Hierin heb ik veel mensen met een verstandelijke beperking en verschillende problematieken mogen begeleiden waaronder autisme, drank en drugs-problemen en agressie-problemen zowel fysiek als verbaal.

Assistent-trainer

Tobias heeft meer dan ruime ervaring in het jongerenwerk en is daarmee een aanwinst voor ATF-Delfzijl. Zijn liefde voor kickboksen is enige jaren geleden ontstaan.

Deze combinatie en zijn gedrevenheid maakt dat hij met vertrouwen wordt ingezet als assistent-trainer.

Secretaris/Penningmeester

Even voorstellen! Dit is Annet klooster onze secretaris. Annet is een vrolijke vrouw, zij speelt toneel en een van haar grote passies is het kickboksen. Annet is door het kickboksen gegroeid als persoon maar zij haalt hier ook veel voldoening uit.

Meld je nu aan voor 2 GRATIS proeflessen!

Download aanmeldformulier