Organisatie

Organisatie

Hoofdtrainer en medeoprichter

Even voorstellen! Dit is José Marquina. José is een gemotiveerde trainer en doet zijn werk met passie. Hij heeft ervaring in de volgende sporten:
Zwarte band judo
Blauwe band Braziliaanse ji jitsu
12 jaar MMA en kickboks ervaring

Stagiaire en assistent-trainer

Jordy Schilthuis stagiaire en assistent-trainer bij ATF Delfzijl, beoefenaar van BJJ, kickboksen en boksen. Hij begon zijn Martial Arts journey in 2015, en wist vanaf de start dat hij dit de rest van zijn leven zou willen blijven doen.

Voorzitter

Even voorstellen!! Dit is Edo. De voorzitter van onze vereniging. Edo vindt het belangrijk dat iedereen die jong en oud is, met een grote of kleine portemonnee mee moeten kunnen doen. Meedoen is immers belangrijker dan winnen! Samen, met en voor elkaar.

Penningmeester

Jacolies Jager, naast haar 2 banen heeft Jacolies het penningmeesterschap op zich genomen. Gedreven om ook te leren wat besturen van een vereniging inhoudt. Passie voor de vechtsport en heeft een sterk verbindende rol. Ook heeft ze ervaring in het geven van trainingen.

Secretaris

Even voorstellen! Dit is Annet klooster onze secretaris. Annet is een vrolijke vrouw, zij speelt toneel en een van haar grote passies is het kickboksen. Annet is door het kickboksen gegroeid als persoon maar zij haalt hier ook veel voldoening uit.

De eerste 4 lessen nu GRATIS proberen bij ATF Delfzijl

Download aanmeldformulier