Nieuws/foto’s

Eind van de zomervakantie zijn we weer begonnen met trainen in “de Ringen”ons gebruikelijke trainingsruimte. Heerlijk dat dat weer kan en mag.
Wel houden we ons aan de strenge corona maatregelen conform NOC*NSF, het RIVM en de protocollen van de gemeente Delfzijl zelf.
Dit houdt in dat we geen gebruik mogen maken van de kleedkamers, douches en toiletten.

Voor de kindergroep is fysiek contact wel toegestaan, voor de volwassengroep is er 1.5 meter afstand van elkaar verplicht, dit betekent vooral bokszaktrainng bootcamps, schaduwboksen/kicken.

Bij verkoudheid of andere corona gerelateerde klachten blijf je gewoon lekker thuis.

Ondanks alles wensen we iedereen een fijne training en we zetten door, we are real fighters.

Buiten trainen

Momenteel trainen we buiten met de kinderen in de sportkooi van Delfzijl Noord op het groen voor rood terrein, tegenover de brede school aan de waddenweg in Delfzijl. Elke zondag van 11.00 uur tot 12.00 uur. Dit is in verband met de corona crisis, ATF neemt alle voorzorgsmaatregelen in acht zoals aangegeven door de gemeente Delfzijl en het NOS*NSF.

Zodra de woensdag weer gaat starten zal dit via website en social media bekend worden gemaakt!

Ditzelfde geldt voor de volwassentraining, zodra ook deze weer kunnen starten op een verantwoorde manier stellen wij de leden op de hoogte, houd ook hiervoor de social media en de website in de gaten.

Meld je nu aan voor 2 GRATIS proeflessen!

Download aanmeldformulier