Contributie

Contributie bij ATF Delfzijl

De eerste 2 proeflessen zijn bij ons altijd gratis!

Wij van ATF Delfzijl staan voor kwaliteit. Door eerst proeflessen te nemen bij ons kan je kijken of het wat is voor jou.

Kinderen tot 14 jaar

13,95per maand

  • 2x trainen per week
  • Betaling maandelijks via Tikkie
  • Betalen via automatische overboeking

14 jaar en ouder

15,95per maand

  • 1x trainen per week
  • Betaling maandelijks via Tikkie
  • Betalen via automatische overboeking

Geen geld om te sporten?

Heb je het financieel niet breed en kan je de lidmaatschap en de attributen niet bekostigen, dan zijn er in Nederland verschillende instellingen en fondsen die u kan helpen met deze vergoedingen. De drie bekendste instanties hiervoor in de omgeving Delfzijl zijn:

Jeugdfonds sport en cultuur

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie/het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor kickboksen, dans, judo, theater, zwemmen of een andere sportieve of creatieve les.

Ouders kunnen zelf geen aanvraag doen. Aanvragen voor een bijdrage worden gedaan door een intermediair: bijvoorbeeld een leerkracht, buurtsportcoach, sociaal wijkteam of schuldhulpverlener.Voor verdere informatie over sportvergoedingen kan je terecht bij de onderstaande link:
https://jeugdfondssportencultuur.nl

Stichting leergeld

In Nederland leeft 1 op de 12 kinderen in armoede. Deze kinderen kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen!

Via 108 lokale Leergeld stichtingen (en 1 lokale partner), die samen actief zijn in 74% van alle Nederlandse gemeenten, biedt zij deze kinderen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt hen hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.Kans voor uw kind
Voor verdere informatie over sportvergoedingen kan je terecht bij de onderstaande link:
https://www.leergeld.nl

Webshop Kans voor u kind (Sociaal Plein Eemsdelta)

De webshop Kans voor uw kind biedt vele sport, cultuur en schoolactiviteiten waaraan kinderen tot 18 jaar kunnen deelnemen.Voor verdere informatie over sportvergoedingen kan je terecht bij de onderstaande link: https://www.eemsdelta.nl/kans-voor-uw-kind

Meld je nu aan voor 2 GRATIS proeflessen!

Download aanmeldformulier